Széchenyi Pályázat 2020 Kontaktiere uns!
Széchenyi Pályázat 2020
Tudtad? A tetőfelújítással sokat spórolhatsz hosszú távon!
News

Tudtad? A tetőfelújítással sokat spórolhatsz hosszú távon!

Gondoltad volna, hogy a tetőfelújítás nemcsak az otthonod megjelenését frissíti fel, hanem hosszú távon jelentős megtakarítást is eredményezhet?

Egy jól kivitelezett tető ugyanis amellett, hogy esztétikus, többek között növeli otthonod energiahatékonyságát is. Nézzük meg, miért éri meg belevágni a tetőfelújításba, és hogyan hozhatod ki belőle a legtöbbet!

Miért fontos a tetőfelújítás?

Egy tető rengeteg feladatot lát el. Véd az esőtől, hótól, széltől, és még a forró nyári napsugaraktól is. Az évek során azonban a tető anyaga elhasználódik, és előbb-utóbb szükségessé válik a felújítás. Egy elöregedett tető nemcsak esztétikailag hagy kívánnivalót maga után, hanem komoly problémákat is okozhat, mint például beázások, hőveszteség vagy éppenséggel szerkezeti károk.

Egy jól időzített és szakszerűen kivitelezett tetőfelújítás számos előnnyel jár. Nézzük, konkrétan mire gondolunk!

 • Energiahatékonyság: egy új tető jobb hőszigetelést biztosít, így csökkentheted a fűtési és hűtési költségeidet.
 • Esztétika: az új tető jelentősen javíthatja otthonod megjelenését és növelheti annak értékét.
 • Biztonság: a régi tetők gyakran rejtett szerkezeti problémákkal küzdenek. A felújítással garantálhatod az otthonod biztonságát.
 • Élettartam: az új, korszerű anyagok és technológiák hosszabb élettartamot biztosítanak a tetődnek.


A tetőfelújítás folyamata

A tetőfelújítás egy összetett folyamat, amely több lépésből áll. Jól tudjuk, hogy nehéz eligazodni a szükséges munkafolyamatok között, épp ezért a B-West-Bau csapata kézben tartja a felújítás minden fázisát. Lássuk, milyen szakaszokon megy keresztül egy sikeres tetőfelújítás.

 1. Állapotfelmérés: a kapcsolatfelvétel, illetve a telefonos egyeztetés után az első lépés mindig az alapos felmérés. Szakembereink megvizsgálják a tető jelenlegi állapotát, és meghatározzák, milyen munkálatok szükségesek.
 2. Tervezés: a felmérés alapján elkészül a felújítás terve, beleértve a szükséges anyagok meghatározását és a költségvetést. Az elképzeléseidhez illeszkedő tetőt egy számítógépes program segítségével tervezzük meg. Az árajánlatot egyeztetjük, illetve a terveket személyesen is bemutatjuk.
 3. Anyagbeszerzés: a tervek alapján beszerezzük, illetve saját telephelyünkön legyártjuk a szükséges elemeket, a helyszínen pedig már csak a kész elemek összeszerelése van hátra. Ezáltal tudjuk biztosítani a folyamat gyorsaságát, gördülékenységét.
 4. Kivitelezés: a tetőfelújítás legfontosabb része a kivitelezés. Szakértő csapatunk kezei alatt a tető újjászületik, így a munka végén egy teljesen megújult tetőt kaphatsz kézhez.


A B-West-Bau csapatára mindenben számíthatsz!

A tetőfelújítás során számos különböző feladatot kell elvégezni, amelyek mindegyike speciális szaktudást igényel. A B-West-Bau csapata a teljes folyamatot el tudja végezni, így te biztos lehetsz benne, hogy minden a legnagyobb rendben lesz.

 • Cserépfedés

Akár felújításról, akár teljesen új tetőszerkezetről van szó, a cserépfedést is ránk bízhatod. Modern eszközparkunk segítségével az általad kiválasztott cserepeket helyezzük fel akár tradicionális, akár modern kivitelben. A cserépfedés nemcsak esztétikus, hanem rendkívül tartós is, hosszú évekre biztosítva otthonod védelmét.

 • Cserepeslemez fedés

Ez a korszerű tetőfedési módszer egyre népszerűbb. A cserepeslemez rendkívül kedvező árú, gyorsan telepíthető és időtálló megoldást kínál. Megjelenése modern és esztétikus, ráadásul széles színválasztékban érhető el, így könnyedén igazíthatod otthonod stílusához. A cserepeslemez tartósságát és kiváló időjárásállóságát is érdemes kiemelni, hiszen akár 50 évig is megőrzi újszerű állapotát.

 • Bádogozás

A tetőfelújítás egyik fontos része a bádogozás, amely gondoskodik a tető hibátlan vízelvezetéséről. Saját bádogos szakembereink gondoskodnak róla, hogy a tető teljes mértékben ellenálljon az esőnek és hónak, megakadályozva a beázásokat és a szerkezeti károkat. A bádogozás a cserépfedéssel párhuzamosan zajlik, így biztosítva a gyors és hatékony munkavégzést.

Tedd meg az első lépést egy olyan tetőért, amely hosszú évekig megbízhatóan tölti be a funkcióját, és otthonod megjelenését is megkoronázza!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és beszéljünk a részletekről! >>>

Back
Do you have any further questions?

Contact us