Széchenyi Pályázat 2020 Lépj kapcsolatba velünk!
Széchenyi Pályázat 2020
Pályázatok

GINOP-1.2.8-20

  • A kedvezményezett neve: B-West-Bau Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
  • A projekt címe: Minőségi Eszközállomány fejlesztése a B-West-Bau Kft-nél
  • A szerződött támogatás összege: 14 499 086 Ft
  • A támogatás mértéke (%): 70 %
  • A projekt tartalmának bemutatása: A B-West-Bau Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság sikeresen pályázott a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében a GINOP-1.2.8-20 kódszámú, „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című pályázati felhívásra.

A projekt megvalósítására elnyert támogatás összege 14 499 086 Ft.

A B-West-Bau Kft-t 2010-ben alapította Földesi Balázs magyar magánszemély. Létrehozását elsősorban a jövedelemszerzés, megélhetés indokolta. Stabil, (el)ismert piaci szereplő, a társaságot a minőségi gyártás, szolgáltatás jellemzi. Az elmúlt 10 évet a folyamatos fejlődés, a dinamikus előrelépés jellemezte. Tevékenysége az építőipari generál kivitelezés, ács, bádogos, tetőfedő munkák végzése. Jelen projekt keretében az építőipari tevékenység mellett a fémmegmunkálás, a gyártás kibővítése, fejlesztése a cél.

A projekt keretében négy új eszköz beszerzésére került sor. A fejlesztés hozzájárul a térségi piacvezetői pozíció eléréséhez, az eredményesség fokozásához, a munkahatékonyság növeléséhez és a munkabiztonság javításához. A beszerzett gépek, eszközök: korcolt lemez profilozó, elektromos targonca, elektromos raklapemelő, homlokzati állványrendszer.

A német Schlebach Mini korcolt lemez profilozó hiánypótlónak minősült az eszközrendszerünkben, a korcolt lemezfedéshez szükséges a gép. A profilozó mobil eszköz, így az építőipari munkákban, mind pedig a fémmegmunkáló folyamatban a gyártás során alkalmazható.

A Hyundai homlokvillás targonca elektromos meghajtású, így zavartalanul alkalmazhatjuk a belső anyagmozgatásban.

Az OMG LOGOS AC 12 DX 2815 elektromos emelő kiváltja a kézi erővel történő rakodást, valamint a „pumpálható kézi raklapemelő” használatát. A vállalkozásunk több telephelyi működése miatt, valamint a kézi erővel történő rakodás kiváltására, a „pumpálható kézi raklapemelő” használatának megszüntetése miatt szükséges az új elektromos emelő beszerzése.

Mind az emelő, mind a targonca növeli a munkahatékonyságot, a biztonságosabb munkavégzést.

A 770m2 állványrendszer szintén kedvezően alakítja a munkahatékonyságot, a dolgozók biztonságát szavatolja.

 Megvalósult a kötelezően előírt tájékoztatás és nyilvánosság biztosítása.

Mind a projektmenedzsmentet, mind a nyilvánosságot a Savaria Agentura Kft. biztosította.

A projekt az Európai Unió támogatásával valósult meg.

 - a projekt tényleges befejezési dátuma: 2021.04.01.

 - a projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-01963

További kérdésed van?

Vedd fel a kapcsolatot velünk