Széchenyi Pályázat 2020 Lépj kapcsolatba velünk!
Széchenyi Pályázat 2020
Rólunk

Cégünk 100%-ban egyszemélyes tulajdonú vállalkozásként 3-4 fős, főként fizikai létszámmal indult 2010-ben. Fő profilja kezdetben tetőszerkezetek építése, tetőfelújítások ezen belül is főként cserepeslemezzel történő tetőfedés, illetve ipari épületek tető és homlokzat fedése, burkolása trapézlemezzel, szendvicspanellel. Azonban évről-évre egyre több megrendeléssel és egyre nagyobb projektekkel büszkélkedhettünk, ezzel együtt pedig munkatársaink száma is folyamatosan növekedett. 2013-ban felvettük palettánkba a generálkivitelezést, és azóta teljeskörűen tudjuk kiszolgálni megrendelőink igényeit - legyen szó családi ház, ipari csarnok építéséről vagy közületek számára készített épületekről.

Munkánk során alaposságra és precizitásra törekszünk. Küldetésünk, hogy levegyük ügyfeleink válláról az építkezéssel járó terhek nagy részét, és olyan végeredményt készítsünk számukra, amely hosszú távon is megfelel céljaiknak és elvárásaiknak. Hisszük, hogy az építkezésnek nem kell a váratlan helyzetekről és a be nem tartott határidőkről szólnia.

Rábatamásiban található telephelyünkről, nagy raktárkészlettel, szakembereink széles körével és a munkánk iránti lelkesedéssel szolgáljuk ki Győr-Moson-Sopron megye teljes területét. Éves szinten 150 családi ház tetőfedését valósítjuk meg, emellett pedig főként vállalkozások és állami intézmények számára hajtunk végre generálkivitelezést.

Rólunk
További kérdésed van?

Vedd fel a kapcsolatot velünk