Széchenyi Pályázat 2020 Lépj kapcsolatba velünk!
Széchenyi Pályázat 2020
Családi ház generálkivitelezés
Szolgáltatások

Családi ház generálkivitelezés

Az ötlet a tied - mi megtervezzük, megszervezzük, megteremtjük.

Győr-Moson-Sopron megye teljes területén vállaljuk lakossági épületek, családi házak vagy nyaralók generálkivitelezését, tervezéstől egészen kulcsrakész állapotig.

A munka megszervezése, a szakemberek kiválasztása, a szükséges anyagok beszerzése, a határidők és a minőségi követelmények betartatása. Tudjuk, hogy ezek a hálátlan feladatok sokszor az építtetőre hárulnak. A B-West-Bau Kft. mindezt kivétel nélkül elvégzi helyetted, továbbá gondoskodik a műszaki vezetéssel felügyelt kivitelezésről is.

Cégünk stabil piaci szereplőként több, mint 12 éve végzi ipari és lakossági épületek generálkivitelezését. Jól bejáratott folyamatok mentén, építési naplók és előre meghatározott ütemterv alapján építjük fel a te otthonodat is!

Miért érdemes ránk bíznod álmaid otthonát?

  • Te vagy az első. A személyre szabhatóság mértéke nálunk átlag feletti. Mindent úgy alakítunk ki, hogy az hosszú távon is megfeleljen elképzeléseidnek, és az építés folyamatát is hozzád igazítjuk.
  • Pénzt spórolunk neked. Az elmúlt évtizedben kialakított kapcsolati hálónk és nagy létszámú belső csapatunk segítségével pontosan azokat a szakembereket tudjuk kiválasztani, akikre szükség van.
  • Széleskörű lehetőségeid lesznek. A hagyományos és a modern technológiák alkalmazásában egyaránt otthon vagyunk.
  • Garanciát vállalunk. Bármilyen, akár az épület átadása után felmerülő hibát mi magunk javítunk ki.


Felejtsd el a barkácsáruházakat és az örökös aggodalmat! Megbízható és precíz szakembereink neked is megmutatják, hogy építkezni lehet könnyedén is!

További kérdésed van?

Vedd fel a kapcsolatot velünk