Széchenyi Pályázat 2020 Lépj kapcsolatba velünk!
Széchenyi Pályázat 2020
Tetőszerkezet építés
Szolgáltatások

Tetőszerkezet építés

Tetőszerkezetek építése és tetőfedés Győr-Moson-Sopron megye teljes területén.

Szeretnéd megváltoztatni a tető kialakítását, formáját? Építkezel, és hosszú távon is megbízható tetőszerkezetre vágysz? Mi segítünk, hogy műszaki és anyagi elképzeléseid egyensúlyba kerüljenek.

Akár a túl meredek tetőformát váltanád le, akár a párkány méretét növelnéd, esetleg a teljes tető szerkezetét szeretnéd modernizálni, vagy most építkezel, a B-West-Baura számíthatsz.

Az általunk megépített tetőszerkezet évtizedek múlva is ugyanolyan állapotban lesz, mint az átadás napján, így hosszú évekig nem kell aggódnod a felújításon.

Persze tudjuk, hogy a hosszú távra szóló befektetések alapos átgondolást igényelnek.

Házépítéskor, vagy tetőfelújításkor azzal szembesülhetsz, hogy a tetőfedő anyagok kínálata óriási, és komoly szakmai feladat a köztük való eligazodás. A választást befolyásolja az ízlésed, esztétikai elvárásaid, az épület műszaki jellemzői és nem utolsó sorban az árak.

Cégünk ebben is segítségedre lesz, és az anyagok kiválasztásától kezdve veled leszünk akár egészen addig, amíg az utolsó cserép(vagy cserepeslemez) is a helyére kerül.

A tetőszerkezet építés folyamata

Számítógépes program segítségével pontosan megtervezzük az elképzeléseidnek megfelelő tetőt, és látványtervet is készítünk a végeredményről. Saját telephelyünkön minden szükséges elemet legyártunk, a helyszínen pedig már csak a kész elemek összeszerelése van hátra. Így tudjuk biztosítani a folyamat gyorsaságát.

Cserépfedés

Akár felújításról, akár teljesen új tetőszerkezetről van szó, a cserépfedést is ránk bízhatod. Modern eszközparkunk segítségével az általad kiválasztott cserepeket helyezzük fel akár tradícionális, akár modern kivitelben.

Bádogozás

A gyors munkavégzést biztosítja, hogy a cserépfedéssel párhuzamosan a bádogozást is végrehajtjuk. Saját bádogos szakembereink gondoskodnak a tető hibátlan vízelvezetéséről.

Tedd meg az első lépést egy olyan tetőért, amely hosszú évekig, megbízhatóan tölti be a funkcióját, eközben pedig otthonod megjelenését is megkoronázza!

Cserepeslemez fedés

Nem véletlen, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvend ez a korszerű tetőfedési módszer. A hagyományos technológiákhoz viszonyítva rendkívül kedvező árú, gyors, személyre szabható és időtálló megoldást jelent.

A cserepeslemez legnagyobb ereje az árában rejlik. A hagyományos cserepeknek a töredékébe kerül, megjelenése mégis modern és esztétikus, ráadásul a választható színekben is szélesebb palettával rendelkezik.

Sajátossága, hogy első ránézésre hagyományos cserépnek tűnhet, azonban kialakítása megfelel az új épületekének és tetőfelújításhoz, hozzáépítéshez vagy alacsonyabb hajlásszögű tetőkhöz is kiváló választás.

Mindemellett rendkívül gyorsan kivitelezhető más technológiákhoz viszonyítva, mely könnyű súlyának és jó kezelhetőségének köszönhető.

Fontos megemlíteni időtállóságát is. Kifejezetten tartós, akár 50 évig is megőrzi újszerű állapotát, melynek legfőbb oka, hogy remekül ellenáll az időjárási körülményeknek.

További kérdésed van?

Vedd fel a kapcsolatot velünk