Széchenyi Pályázat 2020 Lépj kapcsolatba velünk!
Széchenyi Pályázat 2020
Tetőszerkezet felújítás
Szolgáltatások

Tetőszerkezet felújítás

Tetőfelújítás és tetőfedés Győr-Moson-Sopron megye egész területén.

Már évek óta ráférne egy felújítás a tetődre, de eddig nem szántad rá magad erre a nagy befektetésre? Szeretnél napelemet telepíteni, de régi palatetőd kialakítása nem kompatibilis az egységekkel?

Tudjuk, hogy az építkezés, felújítás legtöbbször egyet jelent a be nem tartott határidőkkel és váratlan költségekkel. A B-West-Bau küldetése, hogy a tetőfelújítás tervezhető, gördülékeny és megbízható legyen.

Csapatunk azért dolgozik, hogy régi tetőd helyét modern és a minőségi, műszaki elvárásoknak megfelelő fedél vegye át, amely évtizedek múlva is betölti funkcióját. Akár beázás, minőségvesztés miatt, vagy korszerűsítési célból szeretnéd felújítani, ránk az első papírra vetett tervektől az utolsó cserépig számíthatsz.

Minden szakterületen képzett munkatársakkal rendelkezünk, így az egyes részmunkák színvonalas és professzionális végrehajtása garantált. Neked nem kell a szükséges anyagok és költségek számolgatásával foglalkoznod, azt is ránk bízhatod.

Hogyan zajlik nálunk a tetőfelújítás?

Az iparág mai elvárásainak megfelelően, fejlett gépparkunk segítségével, lépésről lépésre.

Először is felmérjük jelenlegi tetőd állapotát, és ez alapján, valamint kérésednek megfelelően kicseréljük, vagy megerősítjük. Az előírt rétegrendnek megfelelően elhelyezzük a fóliát, majd megtörténik a lécezés, végül pedig a külső fedőréteg lerakása.

A felső réteg lehet cserép, vagy lemez.

A lemezfedés legnagyobb előnye, hogy mivel súlya kb. tizede a cserépének, nem terheli annyira a tetőszerkezetet, az épületet és a falakat. Éppen emiatt élettartama is hosszabb, évtizedekig megőrzi újszerű állapotát. Mindemellett gyorsabban szerelhető és színvilágában is szélesebb a választék.

Kérj ajánlatot még ma!További kérdésed van?

Vedd fel a kapcsolatot velünk