Széchenyi Pályázat 2020 Lépj kapcsolatba velünk!
Széchenyi Pályázat 2020
Cégünk sikeresen pályázott az ISO minősítés megszerzésére!
Hírek

Cégünk sikeresen pályázott az ISO minősítés megszerzésére!

Az ISO 9001 tanúsítás bemutatja a szervezet képességét arra, hogy következetesen kielégítse vagy túlszárnyalja a vevői elvárásokat. Ezért sok vásárló megköveteli beszállítóitól az ISO 9001 minősítést, hogy biztosak legyenek a kapott szolgáltatásban.

Örömmel tudatjuk kedves meglévő és leendő ügyfeleinkkel, hogy már a B-West-Bau Kft. is rendelkezik ISO tanúsítvánnyal. Amely bizonyítéka, hogy a legfontosabb szempont cégünknek, ügyfeleink elégedettsége és az elvégzett munka tökéletes minősége.

Az ISO 9001 tanúsítás bemutatja a szervezet képességét arra, hogy következetesen kielégítse vagy túlszárnyalja a vevői elvárásokat. Ezért sok vásárló megköveteli beszállítóitól az ISO 9001 minősítést, hogy minimalizálják annak veszélyét, hogy rossz terméket vagy szolgáltatást vegyenek.

Az ISO 14001 és ISO 14000, egy környezetirányítási rendszerekkel (KIR) foglalkozó szabványcsalád része, amelyet azért hoztak létre, hogy egy vállalat tevékenysége, folyamatai során minimálisra csökkentse a környezetre gyakorolt negatív hatásokat (pl. negatív változások a levegőt, földet, vizeket érintően); összhangba kerüljön az alkalmazott törvényekkel, szabályokkal és más környezetvédelemmel kapcsolatos előírásokkal és ezeket folyamatosan fejlessze.

Az alkalmazottak egészségének védelme, a biztonságos munkavégzés körülményeinek megteremtése törvény által előírt kötelessége minden munkaadónak. Az ISO 45001 szabvány alkalmazása elősegíti a törvényi megfelelést, tanúsítása pedig igazolja a szervezet erőfeszítését és intézkedéseit a törvényi előírások teljesítésére.


Vissza
További kérdésed van?

Vedd fel a kapcsolatot velünk