Széchenyi Pályázat 2020 Lépj kapcsolatba velünk!
Széchenyi Pályázat 2020
Karrier

Csatlakozz csapatunkhoz

Csatlakozz a dinamikusan fejlődő B-West cégcsoport munkatársaihoz, és tapasztald meg, milyen érzés jó hangulatú, modern munkakörnyezetben dolgozni! 

Mi mindenre számíthatsz a B-West-Bau csapat tagjaként?

  • Folyamatos fejlődés: cégünk 2010-es alapítása óta folyamatos bővülésen ment keresztül, ezt a tendenciát pedig a jövőben is szeretnénk megtartani.
  • Biztos pénzügyi háttér: stabil piaci helyzetünket hosszú távon is képesek vagyunk megtartani, és arra törekszünk, hogy dolgozóink bérében is megjelenjen a cég fejlődése.
  • Fiatalos, támogató csapat: nálunk mindenki ugyanonnan indul. Befogadó kollégák, stresszmentes környezet és jó hangulat. Ez vár rád a mindennapok során.
  • Csapatszellem: nálunk minden munkanap személyes jelenléttel zajlik. Ennek eredményeképp szorosan összekovácsolódott a közösségünk, amelynek tagjai szinte kivétel nélkül a környéken élnek.
  • Rendezvények: fontosnak tartjuk a csapatépítő programokat, valamint az olyan céges rendezvényeket, amelyeken szélesebb közönségnek is átadhatjuk cégünk értékeit. Legutóbbi ilyen rendezvényünk a Tetőfedők és bádogosok szakmai nyílt napja volt, melyen gyermekek számára népszerűsítettük a hiányszakmának számító tetőfedő és bádogos mesterségeket.


Alvállalkozók jelentkezését is várjuk!

Menj biztosra, lépj velünk kapcsolatba alvállalkozóként és tervezz hosszú távra! Folyamatosan fejlődő cégünk biztos hátteret jelent tevékenységednek. Partnerünkként lehetőséged van előre tervezni, és sosem kell azon aggódnod, hogy vajon akad-e munka a következő hetekre, hónapokra. Mi garantáltan tudunk adni megbízásokat! Ráadásul nem kell foglalkoznod a kapcsolattartással, anyagbeszerzéssel és más apró-cseprő ügyekkel. Mi mindenről gondoskodunk. Neked csak annyi a dolgot, hogy kimenj a helyszínre, és elvégezd a munkát, amihez értesz, és amit igazán szeretsz csinálni.

Ha szeretnél hozzád közel eső, előre tervezhető projekteken dolgozni, csatlakozz hozzánk!

Lehet téged keresünk

Nyitott pozícióink

További kérdésed van?

Vedd fel a kapcsolatot velünk