Széchenyi Pályázat 2020 Lépj kapcsolatba velünk!
Széchenyi Pályázat 2020
Szendvicspanel és trapézlemez fedés
Szolgáltatások

Szendvicspanel és trapézlemez fedés

Győr-Moson-Sopron megye egész területén vállaljuk ipari és mezőgazdasági épületek teljeskörű burkolását szendvicspanellel, valamint trapézlemezzel.

Szendvicspanel

A szendvicspanel olyan könnyűszerkezetes építőelem, amely a szigetelő rétegből és az azt körbezáró fegyverzetből áll.

Felhasználása egyre elterjedtebb, mivel könnyen, gyorsan szerelhető és esztétikus megoldást jelent hőszigetelt tető, oldalfal és belső térelválasztók építéséhez. Önmagában hőszigetelő tulajdonsággal bír, ezért nincs szükség külön rétegek beépítésére. Így kedvező áron tud magas minőséget biztosítani.

Különösen alkalmas olyan épületek burkolására, ahol fontos a hőszigetelés, a tűzállóság, a teherbírás, a gyors szerelés és a kellemes külső megjelenés.

Éppen ezért ipari épületekhez, gyártócsarnokokhoz, valamint mezőgazdasági helyekhez és állattartó csarnokokhoz ideális burkolási technika.

A rendszer sokoldalúságából kifolyólag egyaránt alkalmas falak, homlokzatok, belső szerkezeti vázak, elválasztó falak, mennyezet és tető kialakítására.

Trapézlemez

A különböző profilkialakítású, magasságú és színű alacsonybordás trapézlemezek kiváló burkolati elemei mind a tetőknek, mind a falaknak. Ideális választás géptárolókhoz, gabonatárolókhoz, csarnoképületekhez és garázsokhoz. Erős, stabil és könnyen szerelhető megoldás, amelynek színskálája széleskörű.

A vázszerkezet megépítésekor a lemez egyszerűen, előfúrás nélkül ráerősíthető a tartószerkezetre, így garantálható a gyors kivitelezési folyamat.

Tetőfedés és építkezés alkalmával központi tényező az időjárás. Egyre többször szembesülünk változékony, sokszor megdöbbentő légköri tényezőkkel, erős széllökésekkel és jégesővel is. A trapéz,- cserepeslemez nagy előnye, hogy a lemezek mérete elérheti a 6-7 métert is, tehát nincs toldás. Ezzel tudjuk biztosítani, hogy a nagy erejű szél sem fogja megbontani, rongálni a tetőfedést.

A trapéz,- cserepeslemez másik nagy előnye a vízfelvétele, pontosabban az, hogy nem vesz fel csapadékot, nem szívja magába, így a hagyományos tetőfedő anyagokkal szemben nem tud szétfagyni sem.

További kérdésed van?

Vedd fel a kapcsolatot velünk